Blog

Suspend و یا فعال کردن هاست

توسط آموزشدر 17 دسامبر 2020

Suspend و یا فعال کردن هاست

Suspend و یا فعال کردن هاست. در قسمت مشاهده لیست کاربران شما میتوانید وضعیت ستون Suspended را بررسی کنید.

در صورتی که این ستون Yes باشد، بدین معنی است که هاست مدنظر شما Suspend میباشد،

و لازم هست که شما وضعیت هاست را بررسی کنید و در صورت لزوم آنرا مجدد فعال کنید.

برای فعال سازی مجدد تیک Select هاست مربوطه را انتخاب و سپس روی گزینه unSuspend کلیک کنید.

با انتخاب این گزینه، هاست مربوطه مجدد فعال خواهد شد.

در صورتی که قصد دارید یک هاست را مسدود کنید گزینه Select هاست مربوطه را تیک زده ،

و سپس گزینه Suspend را انتخاب کنید.

حذف هاست در دایرکت ادمین :

در صورتی که نیاز دارید یکی از هاست های موجود روی سرور را حذف کنید،

همانند مراحل قبل در قسمت مشاهده کاربران، تیکت هاست مربوطه را انتخاب و سپس گزینه Delete را انتخاب کنید.

در نظر داشته باشید که قبل از حذف هاست حتما به بک آپ موجود دقت داشته باشید ،

و با اطمینان کامل این گزینه را انتخاب کنید. Delete شدن هاست در دایرکت ادمین بدون وجود بک آپ ،

به هیچ عنوان قابل بازیابی نمیباشد. پس در صورت عدم اطمینان از وجود بک آپ،

و یا عدم نیاز به هاست مدنظر به هیچ عنوان از این گزینه استفاده نکنید.


برای دریافت راهنمایی های مربوط به طراحی و بهینه سازی سایت،

می توانید از قبل با مشاوران ما در تماس باشید .

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    سبد خرید
    question